رفع ریجکتی ویزای شینگن
شاید از خود بپرسید، دلیل رد شدن درخواست ویزای شما چیست؟ ریجکت ویزا از سمت سفارت یا کنسولگری کشور مقصد، مشکل بسیاری از افراد در این روزها است.
ریجکت ویزا میتواند پیامدهای منفی داشته باشد، چون سابقه ریجکتی، تأثیر منفی بر شانس گرفتن ویزاهای آینده میگذارد. در این اواخر به دلیل تقاضای بالای ایرانیان برای مهاجرت، میزان ریجکتی ویزای شینگن زیادتر از قبل شده است.
برای اینکه ریسک رد شدن ویزا را به حداقل برسانید، حتما با یک مشاور آگاه مشورت کنید. این را بدانید که هیچ تضمینی برای صدور ویزا وجود ندارد، اما راهنمایی یک کارشناس مجرب میتواند شانستان را به حداکثر برساند.
در صورت مواجهه با مشکل رد درخواستتان، فرصت اقدام برای رفع ریجکتی ویزا را دارید. برای این کار، مشاوران حقوقی ما در مؤسسه آلفابیزینس، در هر مرحله شما را همراهی میکنند تا این مشکل برطرف شود.
اگه ریجکت شدین، نگران نباشید! درستش میکنیم
چرا ویزای شما ریجکت شد؟
درخواست ویزای شما میتواند به دلایل متفاوتی رد شود. در این قسمت علتهای ریجکتی ویزا را توضیح میدهیم.
- جعلی بودن مدارک: ارائه مدارک جعلی به سفارت کشور مقصد، میتواند تبعات جدی برای شما داشته باشد. این کار نه تنها باعث ردی درخواستتان میشود، بلکه مجازات و جریمه هم دارد.
- سابقه کیفری: به خاطر مسائل امنیتی، سفارتها در بررسی سابقه کیفری فرد متقاضی احتیاط زیادی به خرج میدهند. اگر در پرونده قضایی درخواستدهنده مشکلی باشد، سفارت ممکن است، ویزا را صادر نکند.
- نامشخص بودن هدف سفر: اگر نتوانید آفیسر پرونده را درباره هدف سفر و شرایط اقامتتان قانع کنید، درخواست ویزا رد میشود. همچنین ندادن گواهی شغلی مناسب، میتواند دلیل دیگری برای ریجکتی درخواست شما باشد.
- پاسپورت مخدوش: نگهداری نادرست از پاسپورت و آسیب به آن، یکی از دلایل ریجکتی ویزا است.
- نامعتبر بودن پاسپورت: دقت کنید که گذرنامهای که به سفارت میدهید ، باید حداقل تاریخ اعتبار یکساله را داشته باشد.
- نبود اطلاعات کافی درباره برنامه سفر: لازم است تا اطلاعات کامل از هدف سفر خود و زمان برگشت را ارائه دهید. هرگونه نقص در مدارکی که هدف شما را از سفر شرح میدهد، ویزا را ریجکت میکند.
- قانع نشدن افسر پرونده: مشخص شدن برنامه سفر متقاضی برای آفیسر پرونده الزامی است. درخواستدهنده باید ثابت کند که قصد اقامت دائم ندارد و پس از اتمام اعتبار ویزا حتما به کشور خود برمیگردد.
- ارائه دعوتنامه نامعتبر: اگر دعوتنامه شما امضا و اثر انگشت نداشته باشد یا حتی تاریخ آن به قبل از 3 ماه گذشته برگردد، نامعتبر به حساب میآید. این دعوتنامه میتواند ویزا را ریجکت کند.
- تمکن مالی ناکافی: اگر مدارک اثبات تمکن مالی شما کافی نباشد، درخواست ویزا ریجکت میشود.
- معتبر نبودن محل اسکان: باید مشخص کنید که در طی مدت اقامتتان، کجا مستقر میشوید. برای مثال اگر قصد اقامت در یک هتل را دارید، باید آدرس هتل و رسید رزرو اتاق در آن را ارائه دهید.
- نداشتن سابقه سفر به شینگن: سابقه سفر به کشورهای دیگر، یک تاریخچه معتبر مسافرتی است. در صورتیکه سابقه سفری فرد مناسب نباشد، شانس اخذ ویزا کم میشود.
- نقض قوانین شینگن در ویزای قبلی: اگر در مسافرتهای قبلی بیشتر از مدت اعتبار ویزا در کشور مقصد ماندید یا برنامه سفرتان متفاوت با آنچه بود که به سفارت تحویل دادید، میتواند تأثیر منفی بر درخواست فعلی شما بگذارد.
- شرایط سیاسی نامناسب: اگر در زمان تقاضای ویزا، فضای سیاسی متشنج باشد، درخواست از سوی سفارت کشور مقصد ریجکت میشود. در این شرایط حتی ارائه مدارک کافی هم، گرفتن ویزا را تضمین نمیکند.
برای رفع ریجکتی ویزا چه کاری میشود انجام داد؟
ریجکتی ویزا به معنی پایان کار نیست و شما میتوانید به پاسخ منفی سفارت اعتراض کنید. در قدم اول پس از دریافت نامه ریجکتی ویزا، باید تمامی مدارک خود را دوباره بررسی کنید. اگر نقصی در پرونده پیدا کردید، آن را با مشاوران ما در موسسه آلفابیزینس در میان بگذارید.
اگرهم از درستی مدارک پرونده خود مطمئن هستید، فرصت این را دارید که یک نامه اعتراضی برای رفع ریجکتی ویزای خود بفرستید.
نگارش نامه باید اصولی و صحیح باشد. این نامه آخرین فرصت شما برای دریافت ویزا است، پس باید در نوشتن آن خیلی دقت کنید. در نتیجه برای اطمینان از درست انجام شدن پروسه رفع ریجکتی با کارشناسان امور ویزا حتما مشورت کنید.
مدارک لازم برای رفع ریجکتی
تکمیل فرم درخواست
مدارک هویتی درخواستدهنده
اسناد بانکی
دعوتنامه
مدارک شغلی یا تحصیلی
سابقه سفرهای قبلی
بیمه مسافرتی
نوشتن نامه برای رفع ریجکتی
ویژگیهای نامه تجدید نظر
در نامه اعتراض به ریجکتی باید اطلاعات هویتی شما نظیر نام و نام خانوادگی، تاریخ و محل تولد، شماره پاسپورت و آدرس فعلی محل سکونتتان نوشته شود. آدرس ایمیل و شماره تلفن را هم میتوانید اضافه کنید.
سعی کنید بیشتر از چهار پاراگراف ننویسید، چون نامه نباید طولانی باشد. پس از درج مشخصات فردی در پاراگراف اول اعتراض به رد ویزا، تاریخ دقیق درخواست و فهرست مدارک ارسال شده را هم در نامه قرار دهید.
در پاراگراف بعدی باید تاریخ دقیق دریافت نامه ریجکتی، دلایل سفارت برای ریجکت ویزای شما و درخواست تجدید نظر نوشته شود.
در دو پاراگراف آخر به علت نادرستی ریجکت ویزا اشاره کنید و اینکه چرا تصمیم سفارت را ناعادلانه میدانید. درخواست بررسی مجدد پرونده را نیز میتوانید در همینجا مطرح کنید.
پس از پایان نگارش نامه، آن را چاپ کرده و پایین نامه را امضا کنید. یادتان باشد که نامههای ارسال شده بدون امضا بلافاصله رد میشوند.
زمان انتظار برای دریافت نتیجه درخواست شما به سفارت کشور مقصد بستگی دارد. معمول از تاریخ ارسال نامه تا فرایند پردازش ویزای شما حدود یک ماه طول میکشد.
اگر دلیل ریجکتی درخواست شما درست بوده است، حداقل 6 ماه برای اقدام مجدد باید صبر کنید.
نمونه کارت اقامت
رفع ریجکتی ویزا با آلفابیزینس
برای جلوگیری از مشکل ریجکتی ویزا بهتر است که پیش از هر اقدامی با مشاوران مجرب در امور ویزا مشورت کنید، چرا که هر سفارتی روند خاص خودش را دارد. اگر هم ویزای شما ریجکت شد، همکاران ما در موسسه آلفابیزینس برای رفع ریجکتی تضمینی همراهیتان میکنند. توجه کنید که هر کشوری برای صدور ویزا قوانین خاصی دارد. همانطور که اشاره شد، در صورت ریجکتی، تنظیم نامه تجدیدنظر خیلی مهم است. در پروسه این کار، بازهم وکیلهای مؤسسه شما را در تنظیم، ترجمه و ارسال نامه تجدید نظر راهنمایی میکنند. هم اکنون برای حل مشکل خود با ما تماس بگیرید، تا به شما برای حل این مشکل کمک کنیم.
اگه ریجکت شدین، نگران نباشید! درستش میکنیم
سوالات متداول
درخواست ویزای میتواند به دلایل مختلفی از جمله جعلی بودن مدارک، سابقه کیفری، نامشخص بودن هدف سفر، پاسپورت مخدوش یا نامعتبر، و تمکن مالی ناکافی رد شود.
مدارک شامل فرم درخواست، مدارک هویتی، اسناد بانکی، دعوتنامه، مدارک شغلی یا تحصیلی، سابقه سفرهای قبلی، بیمه مسافرتی و نامه اعتراضی است.
معمولاً پردازش درخواست تجدید نظر حدود یک ماه طول میکشد. اگر دلیل ریجکتی درست باشد، باید حداقل ۶ ماه برای اقدام مجدد صبر کرد.